120 embernek lehet könnyebb 2019-ben az egyházasfalusi véradóknak hála (+galéria)

2019. január 10.
Témakör: Egyéb | Település: Egyházasfalu
120 embernek lehet könnyebb 2019-ben az egyházasfalusi véradóknak hála (+galéria)

2019. január 3. volt az idei első véradás időpontja Egyházasfaluban.

A zord időjárás ellenére 40 résztvevő jelent meg a Simonyi Károly Általános Iskola által biztosított helyszínen, ahol az Országos Vérellátó Szolgálat munkatársainak készségesen adták vérüket az orvos engedélye után. A falu Vöröskeresztes önkéntesei szolgálatkészen jelentek meg már a 16:00 órás kezdés előtt a helyszínen, hogy biztosítsák a véradás zavartalan menetét. A véradókat üdítővel, sörrel, kávéval, édességgel és virslivel várták energiapótlóként.

A következő véradás Egyházasfaluban Július 9.-én esedékes.

Köszönjük a véradóknak, hogy megmentenek 3 életet!

Szokol Gábor

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. június 17. hétfő • Laura
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Nagycenki Cukorgyárak Rt. a Tanácsköztársaság évébenAz üzemek államosítása után az rt. két gyára vezetőinek (Bükön ifj. Riedinger Károly) munkáját 3-3 tagú munkástanács (Bükön: Bors József, Németh Pál és Vasvári József) ellenőrizte.
A répceszentgyörgyi barokk Mária Oszlop Településünk központi részén helyezkedik el az Országos Műemlékvédelem alatt álló Immaculata –Mária oszlop.
Teltház volt Bükfürdőn a húsvéti hétvégén - harmadával nőtt a forgalom -A húsvéti hosszú hétvégén gyönyörű idő fogadta a Bükfürdőre érkező vendégeket. Az ünnepi hétvégre több kültéri strand- és gyógymedence is kinyitott már, a szauna szerelmeseit különleges húsvéti szauna felöntésekkel, a gyerekeket pedig animációs programokkal várták a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online