Szemvizsgálat Csepregen is!

2017. október 27. | Szerző: (X)
Témakör: Egészségügy | Település: Csepreg
Szemvizsgálat Csepregen is!

„Van egy jó hírem – a csepregi Egészségházba orvosi computeres látásvizsgálat, és kontaktlencse illesztés lesz!”

17 éve nyitottam meg Csepregen a Lina optika-fotó üzletemet, amit a mai napig a szívemben tartok. Több tanuló is végzett nálam, de én is folyamatosan kivettem részem a munkából. Kőszegen 9 éve indítottam egy optikát, és 3 éve egy táskaboltot is átvettem. Az elmúlt időszakban egy kicsit háttérbe szorult a munkám, mert született egy kislányom, aki most lett 1 éves, és októberbe kezdte a bölcsődét. Nehéz volt a gyerek mellett az üzletet irányítani, de megoldottam, és a kollégáim is segítettek mindegyik üzletben. Most újra aktívan részt tudok venni a vásárlók igényeinek kielégítésében a csepregi optikában.
A kőszegi optikámban már több éve eredményes, és jól működő orvosi computeres látásvizsgálat folyik a vásárlóim visszaigazolása szerint.
A csepregi üzletembe többször jelezték a vásárlók, hogy lenne igény egy komplett orvosi szemvizsgálatra a településen. Most örömmel tudatom, hogy az Egészségházban kibéreltem egy rendelőt, és minden héten 2 óra magán szemvizsgálatot tervezek. A vizsgálat computeres, orvos végzi, és kontaktlencse illesztéssel is fogunk foglalkozni. Már csak az engedélyeket várom, remélem minél hamarabb el tudjuk kezdeni a praxist. A vizsgálatra időpontot kell majd kérni a csepregi optikában, vagy telefonon.
Az üzleteink elérhetőségei: Lina optika-fotó 9735 Csepreg Széchenyi tér 11. Tel.: 94/365-962
Szemüvegdiszkont Lina-optika 9730 Kőszeg Főtér 5. Tel.: 94/310-347
Mobil.: 20/ 7700365
Szeretettel várom minden régi és új vásárlóimat, és az érdeklődőket is!
Köszönettel: Juhász Ágnes

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 23. szombat • Kelemen
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Még másfél hónapig ajánlhatja kedvenc háziorvosát! Ön is küldje be történetét!Száznál is több érvényes ajánlás érkezett eddig az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárságának égisze alatt meghirdetett” A nemzet háziorvosa „ pályázatra.
Jubiláló véradók ünnepe Sopronhorpácson A vér a gyógyítás számos területén nélkülözhetetlen. Nemcsak műtétekhez, baleseti sérültek ellátásához, transzfúzióra szoruló betegek kezeléséhez, hanem vérkészítményekhez is szükség van rá.
MEGHATÓ BÚCSÚ A FALU SZERETETT ORVOSÁTÓLMájus 28-án hétfőn délután Újkér és Egyházasfalu települések lakossága összegyűlt Újkér Község művelődési házában, hogy búcsút vegyen Dr. Tóth Kálmán háziorvostól, aki 42 évnyi szolgálat után Dr.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online