VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJE

2017. november 30.
Témakör: Baleset | Település: , Lócs, Sajtoskál
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJE

Mentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.

Információink szerint egy magyar rendszámú Chrysler személyautó érkezett Bő irányából. Az autó vezetője nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő, Sajtoskál felől érkező német rendszámú Fordnak. A két jármű összeütközött és mindkettő az út melletti árokban állt meg. A balesetet okozó Chrysler személyautóban két ember könnyebben megsérült.
Úgy tudjuk, hogy a Ford vezetője nem használta a biztonsági övét és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, a mentők stabilizálták a férfi állapotát, majd ezután tudták kórházba szállítani. Információink szerint a sofőr állapota válságos.
A baleset helyszínén rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom, igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit.
A katasztrófavédelem közleménye:
A tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből.
Két személygépkocsi karambolozott Bő külterületén, a Lócs felé vezető úton. A balesethez a sárvári hivatásos és a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták őt a mentőknek. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Forrás és fotók: 112 press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2017. december 18. hétfő • Auguszta
hirdetés
Olvasnivaló a témában
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
KÉT AUTÓ HAJTOTT ÁROKBA A 84-ESEN TOMPALÁDONY KÖZELÉBENEgymástól függetlenül tért le az útról és hajtott árokba két személyautó a 84-es főúton. Az egyik jármű többször átpördült a tetején, a vezetőjét a sárvári tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online