Edy

Továbbra is a viharos időjárás okoz sok problémát Vas megyében

2017. április 20.
Témakör: Baleset | Település: Horvátzsidány, Tömörd, Kőszeg
Továbbra is a viharos időjárás okoz sok problémát Vas megyében

Az elmúlt tizenkét órában is a viharos erejű szél miatt vonultak mintegy tizenkét esetben kárelhárításokhoz a megye tűzoltói. Az eseményeknél személyi sérülések nem történtek.

Terjesztési területünkről összegyűjtöttük az április 20-án 8:38-ig a katasztrófavédelem által kiadott információkat.

Elektromos vezeték szakadt le Tömördön a településen átvezető közútra. Az elektromos szolgáltató kiérkezéséig a csepregi önkormányzati tűzoltók az életveszélyes területet lezárták és biztosították.

Fa dőlt a kőszegi határátkelőhöz közel a 87-es számú főútra a fél útpályát elzárva. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a fát motorfűrésszel feldarabolták, az úttestet megtisztították.
Fotó: Lakatár Tamás Kőszegi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Fák dőltek a Kőszeget Horvátzsidánnyal összekötő közútra, elzárva az úttestet a közúti forgalom elől. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a fát motorfűrésszel feldarabolták, az úttestet megtisztították.

Kenyeret szállító teherautó csúszott az árokba a havas út miatt Nemescsó településen. A kőszegi önkormányzati és nemescsói önkéntes tűzoltók drótkötéllel a járművet az úttestre visszavontatták. A balesetben nem sérült meg senki.
Fotó: Lakatár Tamás Kőszegi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2017. május 30. kedd • Zsanett, Janka
hirdetés
Olvasnivaló a témában
BESZORULT A SÚLYOSAN SÉRÜLT SOFŐR AZ ÁROKBA CSAPÓDOTT AUTÓBA ZSIRÁNA tűzoltóknak Zsirán egy beszorult sérültet kellett kimentenie a roncsból. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.
SEAT ELÉ KANYARODOTT EGY VW CSEPREGEN – EGY EMBER MEGSÉRÜLTBalra akart kanyarodni a Rákóczi Ferenc utcáról egy Újkér felé tartó Volkswagen vezetője, amikor ütközött a szemből érkező Tömörd felé tartó Seattal. Az ütközéstől a Volkswagen az út menti árokba csapódott.
KIGYULLADT EGY RENAULT CSEPREGENKigyulladt egy udvaron álló Renault személygépkocsi motortere Csepregen. A tüzet a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság két tűzoltógépjárművel fékezte meg.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online