MEGHALT A FÁNAK CSAPÓDÓ VW UTASA VASASSZONYFÁNÁL

2019. október 31.
Témakör: Baleset | Település: Tömörd
MEGHALT A FÁNAK CSAPÓDÓ VW UTASA VASASSZONYFÁNÁL

Szétszakadt a személyautó abban a balesetben, ami csütörtökön hajnalban történt Tömörd és Vasasszonyfa között. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben.

Tömörd felől tartott Szombathely irányába egy Volkswagen típusú személyautó.
Egy balra ívelő kanyarban a jármű a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, hosszan haladt az árokban, majd egy út menti fának ütközött.
Az autó az ütközésnél szétszakadt. A jármű utasa, egy nő a helyszínen életét vesztette.
A gépjármű vezetője információink szerint súlyosan megsérült. Nála felmerült az ittasság gyanúja.
Jelenleg teljes útlezárás van érvényben az érintett szakaszon, a forgalmat rendőrök elterelik. A sérült kiszabadítását szombathelyi tűzoltók végezték.

 

forrás: 112press

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 26. vasárnap • Vanda
hirdetés
Olvasnivaló a témában
ELHUNYT A BÜKNÉL ROSSZULLÉT MIATT SZÁNTÓFÖLDRE HAJTÓ AUTÓVEZETŐA férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.
Teljes útzár SajtoskálnálElsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. december 21-én 10 óra 50 perckor a 84-es számú főút 81-es kilométerszelvényénél,
Kitört egy Citroen kereke a kanyarban - kukoricatáblába csapódottBük felől tartott Acsád irányába egy Citroen személyautó, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy reccsen valami az autó hátulján, feltehetőleg a kerék, majd a jármű irányíthatatlanul áttért a szemközti sávba és árokba csapódott.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online