MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉL

2017. augusztus 19.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg, Szakony
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉL

A fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.

A Szakony felől Csepreg irányába tartó Opel egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, majd padkára futott. A középkorú férfi sofőr megpróbálta az út felé visszakormányozni a járművet, ami sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és fák közé hajtott.
Az autó kitört több fát, mielőtt az oldalára fordulva nekiütközött három fának. Azt egyelőre nem tudni, mikor történt a baleset, mivel információink szerint a bejelentést nem szemtanú tette, hanem olyan autós, aki a fák között pislákoló fényre figyelt fel.
(Ha az autó lámpái nem égtek volna, akkor valószínűleg reggelig nem találták volna meg a járművet. Az autó az útról nappali világosságban sem látszott volna a sűrű bokroktól, de a sodródásnyom és a kitört fák talán valakinek feltűntek volna.)
Az autó vezetőjét a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak ikerrel. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: 112 press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. február 20. kedd • Álmos
hirdetés
Olvasnivaló a témában
NAPOZNI AKART, DE KÚTBA ZUHANT EGY KUTYA CSEPREGENA beagle kutya kedvenc napozóhelyére, a kutat befedő deszkára akart lefeküdni, de az eltörött alatta és az eb a mélybe zuhant. Csepregi tűzoltók szabadították ki a fogságból.
BUSZ MÖGÜL SZALADT SUZUKI ELÉ EGY GYALOGOS TÖMÖRDÖNMegsérült az az asszony Tömördön, aki egy autóbusz mögül lépett ki és szaladt át az úton hétfőn délután.
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online