MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉL

2017. augusztus 19.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg, Szakony
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉL

A fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.

A Szakony felől Csepreg irányába tartó Opel egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, majd padkára futott. A középkorú férfi sofőr megpróbálta az út felé visszakormányozni a járművet, ami sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról és fák közé hajtott.
Az autó kitört több fát, mielőtt az oldalára fordulva nekiütközött három fának. Azt egyelőre nem tudni, mikor történt a baleset, mivel információink szerint a bejelentést nem szemtanú tette, hanem olyan autós, aki a fák között pislákoló fényre figyelt fel.
(Ha az autó lámpái nem égtek volna, akkor valószínűleg reggelig nem találták volna meg a járművet. Az autó az útról nappali világosságban sem látszott volna a sűrű bokroktól, de a sodródásnyom és a kitört fák talán valakinek feltűntek volna.)
Az autó vezetőjét a mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak ikerrel. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: 112 press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2017. november 21. kedd • Olivér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
KÉT AUTÓ HAJTOTT ÁROKBA A 84-ESEN TOMPALÁDONY KÖZELÉBENEgymástól függetlenül tért le az útról és hajtott árokba két személyautó a 84-es főúton. Az egyik jármű többször átpördült a tetején, a vezetőjét a sárvári tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Súlyos baleset a 84-esen, Lövőnél: hatan megsérültek - teljes útzárÖsszeütközött három személyautó szombat délelőtt a 84-es úton Lövő és Nemeskér között.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online