Kitört egy Citroen kereke a kanyarban - kukoricatáblába csapódott

2019. augusztus 8.
Témakör: Baleset | Település: Bük
Kitört egy Citroen kereke a kanyarban - kukoricatáblába csapódott

Bük felől tartott Acsád irányába egy Citroen személyautó, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy reccsen valami az autó hátulján, feltehetőleg a kerék, majd a jármű irányíthatatlanul áttért a szemközti sávba és árokba csapódott.

A megpördülő Citroen a jobb hátuljával csapódott az árokfalnak, majd a kocsi az oldalára borulva állt meg. A jármű vezetője a vezető oldali ajtón, felfelé mászott ki a Citroenből, addigra már volt, aki odasietett hozzá segíteni.
Az autót vezető férfi az elsődleges adatok alapján súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy kartörést szenvedett, a baleset utáni felfokozott állapotban ezt még nem érezte, azonban a mentőautóban már erős fájdalmai voltak.
A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.
Az autóban nagy mennyiségű szerszám volt ezek a hátsó ablakon keresztül kirepültek és szétszóródtak a kukoricaföldön.
Jelenleg tart az értéktárgyak összegyűjtése. A baleset helyszínén zavartalanul haladhat a forgalom, a műszaki mentés ideje alatt fél pályán haladhatnak a járművek.

Forrás: nyugat.hu

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 18. szombat • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
ELHUNYT A BÜKNÉL ROSSZULLÉT MIATT SZÁNTÓFÖLDRE HAJTÓ AUTÓVEZETŐA férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.
Teljes útzár SajtoskálnálElsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. december 21-én 10 óra 50 perckor a 84-es számú főút 81-es kilométerszelvényénél,
MEGHALT A FÁNAK CSAPÓDÓ VW UTASA VASASSZONYFÁNÁLSzétszakadt a személyautó abban a balesetben, ami csütörtökön hajnalban történt Tömörd és Vasasszonyfa között. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online