Kitört egy Citroen kereke a kanyarban - kukoricatáblába csapódott

2019. augusztus 8.
Témakör: Baleset | Település: Bük
Kitört egy Citroen kereke a kanyarban - kukoricatáblába csapódott

Bük felől tartott Acsád irányába egy Citroen személyautó, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy reccsen valami az autó hátulján, feltehetőleg a kerék, majd a jármű irányíthatatlanul áttért a szemközti sávba és árokba csapódott.

A megpördülő Citroen a jobb hátuljával csapódott az árokfalnak, majd a kocsi az oldalára borulva állt meg. A jármű vezetője a vezető oldali ajtón, felfelé mászott ki a Citroenből, addigra már volt, aki odasietett hozzá segíteni.
Az autót vezető férfi az elsődleges adatok alapján súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. Úgy tudjuk, hogy kartörést szenvedett, a baleset utáni felfokozott állapotban ezt még nem érezte, azonban a mentőautóban már erős fájdalmai voltak.
A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.
Az autóban nagy mennyiségű szerszám volt ezek a hátsó ablakon keresztül kirepültek és szétszóródtak a kukoricaföldön.
Jelenleg tart az értéktárgyak összegyűjtése. A baleset helyszínén zavartalanul haladhat a forgalom, a műszaki mentés ideje alatt fél pályán haladhatnak a járművek.

Forrás: nyugat.hu

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 17. vasárnap • Hortenzia, Gergő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
MEGHALT A FÁNAK CSAPÓDÓ VW UTASA VASASSZONYFÁNÁLSzétszakadt a személyautó abban a balesetben, ami csütörtökön hajnalban történt Tömörd és Vasasszonyfa között. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben.
FIGYELMETLENÜL ELŐZŐ DAEWOOVAL ÜTKÖZÖTT EGY MOTOROS CSEPREG ÉS BÜK KÖZÖTTFord kisáruszállítót előzött egy Daewoo Csepreg és Bük között, de szemből érkezett egy motor, aminek a vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést.
ELSŐ ÚTJÁN BORULT FEL DAEWOOVAL A FIATAL - KANYAR FOGOTT KI A SOFŐRÖN KISZSIDÁNYNÁLEgy balra ívelő kanyarban a Csepreg felé tartó Daewoo a jobb oldali padkára futott, majd meredeken áttért a szemközti sávba, lerobogott a kis töltésen és az oldalára borulva állt meg.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online