ELSŐ ÚTJÁN BORULT FEL DAEWOOVAL A FIATAL - KANYAR FOGOTT KI A SOFŐRÖN KISZSIDÁNYNÁL

2019. július 19.
Témakör: Baleset | Település: Kiszsidány, Csepreg
ELSŐ ÚTJÁN BORULT FEL DAEWOOVAL A FIATAL - KANYAR FOGOTT KI A SOFŐRÖN KISZSIDÁNYNÁL

Egy balra ívelő kanyarban a Csepreg felé tartó Daewoo a jobb oldali padkára futott, majd meredeken áttért a szemközti sávba, lerobogott a kis töltésen és az oldalára borulva állt meg.

Az autóban egy család utazott, mindenki használta a biztonsági övét. A mentők végül egy férfit szállítottak kórházba, kivizsgálásra, de információnk szerint ő sem szenvedett súlyos sérülést.
Amikor a pályaelhagyás okára szerettünk volna magyarázatot kapni, akkor a fiatal sofőr nem sokat teketóriázott. Elmondta, hogy az ő hibájából, pontosabban rutintalanságából történt a baleset.
Ez volt ugyanis az első útja lakott területen kívül, friss vezetői engedéllyel. A balesetet szenvedett vezető nem próbálta a csúszós útra, átszaladó vadra, szemből érkező fantomautóra fogni a boruláshoz vezető manővert. Édesanyjával és nevelőapjával indultak bevásárolni és ő kapta a feladatot, hogy vezessen el a közeli városba, hogy gyakoroljon. A balra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy az autó kerekei megcsúsznak, ezért a fékre lépett, ezzel egyidőben elvesztette uralmát a járműve felett, nem sokkal később már felborult és az oldalán állt az autó. A biztonsági öv mindenkit az ülésekben tartott.

A sofőr megemlítette, hogy szinte azonnal megállt valaki a baleset helyszínén és sietett segíteni. Azt is hozzátette, hogy nem megfelelően választhatta meg a sebességét. Ugyan a megengedett sebesség alatt vezetett, de a kanyar kifogott rajta.

Forrás és fotó: 112press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 28. kedd • Károly,
hirdetés
Olvasnivaló a témában
ELHUNYT A BÜKNÉL ROSSZULLÉT MIATT SZÁNTÓFÖLDRE HAJTÓ AUTÓVEZETŐA férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.
Teljes útzár SajtoskálnálElsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. december 21-én 10 óra 50 perckor a 84-es számú főút 81-es kilométerszelvényénél,
MEGHALT A FÁNAK CSAPÓDÓ VW UTASA VASASSZONYFÁNÁLSzétszakadt a személyautó abban a balesetben, ami csütörtökön hajnalban történt Tömörd és Vasasszonyfa között. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online