ÁROKFALNAK CSAPÓDOTT ÉS A TETEJÉN ÁLLT MEG EGY RENAULT CSEPREG KÖZELÉBEN

2017. július 2.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg
ÁROKFALNAK CSAPÓDOTT ÉS A TETEJÉN ÁLLT MEG EGY RENAULT CSEPREG KÖZELÉBEN

A Csepreg felől Acsád irányába tartó Renault személyautó egy balra ívelő kanyar után padkára futott. A sofőr innen még vissza tudta kormányozni az autóját, ami sodródni kezdett, majd árokfalnak ütközött. Az autó ezután a tetejére borulva állt meg.

A sofőr információnk szerint könnyű sérülést szenvedett, a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott a 8638-as út érintett szakaszán.

A balesetet szenvedett autóra téli gumi volt felszerelve. Nem lehet egyértelműen megmondani, hogy más tapadású nyári gumival nem következik be a baleset, de a tesztek alapján célszerű a nyári gumi használata a meleg hónapokban.

Forrás: 112press
Fotó: Horváth Erzsébet

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2017. november 23. csütörtök • Kelemen
hirdetés
Olvasnivaló a témában
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
KÉT AUTÓ HAJTOTT ÁROKBA A 84-ESEN TOMPALÁDONY KÖZELÉBENEgymástól függetlenül tért le az útról és hajtott árokba két személyautó a 84-es főúton. Az egyik jármű többször átpördült a tetején, a vezetőjét a sárvári tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online