Répcevölgye Vadásztársaság bálja

2019. március 13. | Szerző: SB
Témakör: Bál | Település: Bük
Répcevölgye Vadásztársaság bálja

A Répcevölgye Vadásztársaság február 16-án tartotta a hagyományos bálját. elsőként Király Lajos elnök köszöntötte a vendégeket.

Köszöntőjében kiemelte a társaság 2018/19-es év fontosabb történéseit. A vadásztársaság Csepreg környékén 8ezer hektár területen gazdálkodik, taglétszáma 58 fő. Éves szinten mintegy 400 vaddisznót, 50 szarvast, 180 őzet hoznak terítékre. A terület meghatározó vadjai a gímszarvas, az őz és a vaddisznó. Kedvelt vadászati formájuk a téli hajtóvadászat disznóra, mely hangulatos és eredményes. Az elmúlt szezonban 6 db érmes szarvasbika került kilövésre. Bemutatta a nemrég megújult elnökségét, melynek tagjai: Király Lajos- immár harmadik ciklusban- elnök, dr. Tomcsányi Levente titkár, Doma Lajos függetlenített fővadász és vadászmester, Kontó Sándor természetvédelmi felelős, Varga Kornél pénzügyi felelős. A fegyelmi bizottság elnöke továbbra is Bodnár Pál, és az ellenőrző bizottságot Horváth József vezeti. A vadásztársaság szeretné a 2019/20-as évben is hozni az előző évekhez hasonló eredményeket, kilövési terveket. Több hajtást terveznek a külföldi és hazai vadászoknak, valamint szeptemberben szeretnék megrendezni a hagyományos családi napot. Ezt követően Gagyi István a Vas Megyei Vadásztársaság elnöke szólt a bálozókhoz. A finom vacsora után a táncé volt a főszerep, de a tombola sem maradhatott el.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2020. január 25. szombat • Pál
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Bál a templomértA Völcseji Plébániai Tanácsadó Testület 2019. október 19-én hagyományteremtő céllal Egyházközségi Bált szervezett.
Asszonyfarsang A Dunántúlon elterjedt asszonyfarsang régen az asszonyok egyetlen olyan napja volt, amikor ház körüli teendőik és kötött életmódjuk kötelékeiből kiszabadultak, és lényegében férfiként mulathattak.
2018. november 3-án tartottuk Sopronhorpácson a jubileumi, 10. Egyházközségi bált. Évek óta szép hagyomány, hogy Mindenszentek utáni szombaton összejövünk Molnár Tamás vendéglőjében és együtt ünnepelünk, táncolunk, jól érezzük magunkat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online