Jó hangulat, baráti légkör a vadászbálon

2017. március 16. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Bál | Település: Bük
Jó hangulat, baráti légkör a vadászbálon

Hagyomány már, hogy a farsangi szezonban együtt mulatnak vadászok, erdészek, földtulajdonosok a csepregi Répcevölgye Vadásztársaság bálján.

Az idei rendezvényt február 18-án tartották a népszerű büki Fürdő Étteremben. Családias volt a hangulat, hiszen a kis óvodástól az idősebbekig minden generáció képviseltette magát.
A bál természetesen a Vadászhimnusszal kezdődött: Nikli Balázs kürtön játszott és indította színvonalasan a bált. Az elnöki köszöntőben elhangzott: a Répcevölgye Vadásztársaság a következő húsz évre megkapta a terület vadászati jogát.
Remek ételeket, italokat fogyaszthattunk, jó zenére táncolhattunk és természetesen a tombola sem maradt el, a szerencsések értékes tárgyakat vihettek haza a jó hangulatú, baráti légkörben telt este után.

 

Fotó: nyugat.hu

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2017. szeptember 19. kedd • Vilhelmina
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Pajzán dalok és kabaré – Így mulattak a büki lányok és asszonyok A büki Asszonyfarsang az idei évben sem mellőzte a fergeteges jókedvet. A csinos ruhában öltözött hölgyek házi finomságokkal megrakott tálcákkal és italokkal roskadó kosarakkal érkeztek a bálba.
,,Állt a bál” SajtoskálonFelcsendült a zene a sajtoskáli kultúrházban: farsangi mulatságra invitálta az arra járókat már délután.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online