Báloztak a vadászok

2018. március 23. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Bál | Település: Bük, Csepreg
Báloztak a vadászok

A vadászhimnusz szép dallamával kezdődött a Répcevölgye Vadásztársaság hagyományos bálja a Fürdő Étteremben, ahol Király Lajos, a vadásztársaság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Együtt báloztak a földtulajdonosok, erdőbirtokosok, az állami erdészet képviselői és a vadászok, meg persze családtagjaik, barátaik. A vacsorára vadkülönlegességek mellett sok más finom ételből lehetett válogatni, majd kitűnő zenére táncolhatott a társaság apraja-nagyja. A szerencsések az éjféli tombolasorsolásról értékes nyereményeket vihettek haza, a kitartóak pedig hajnalig ropták a táncot.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. szeptember 22. vasárnap • Móric
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Asszonyfarsang A Dunántúlon elterjedt asszonyfarsang régen az asszonyok egyetlen olyan napja volt, amikor ház körüli teendőik és kötött életmódjuk kötelékeiből kiszabadultak, és lényegében férfiként mulathattak.
Répcevölgye Vadásztársaság báljaA Répcevölgye Vadásztársaság február 16-án tartotta a hagyományos bálját. elsőként Király Lajos elnök köszöntötte a vendégeket.
2018. november 3-án tartottuk Sopronhorpácson a jubileumi, 10. Egyházközségi bált. Évek óta szép hagyomány, hogy Mindenszentek utáni szombaton összejövünk Molnár Tamás vendéglőjében és együtt ünnepelünk, táncolunk, jól érezzük magunkat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online