Báloztak a vadászok

2018. március 23. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Bál | Település: Bük, Csepreg
Báloztak a vadászok

A vadászhimnusz szép dallamával kezdődött a Répcevölgye Vadásztársaság hagyományos bálja a Fürdő Étteremben, ahol Király Lajos, a vadásztársaság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Együtt báloztak a földtulajdonosok, erdőbirtokosok, az állami erdészet képviselői és a vadászok, meg persze családtagjaik, barátaik. A vacsorára vadkülönlegességek mellett sok más finom ételből lehetett válogatni, majd kitűnő zenére táncolhatott a társaság apraja-nagyja. A szerencsések az éjféli tombolasorsolásról értékes nyereményeket vihettek haza, a kitartóak pedig hajnalig ropták a táncot.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 18. szombat • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Bál a templomértA Völcseji Plébániai Tanácsadó Testület 2019. október 19-én hagyományteremtő céllal Egyházközségi Bált szervezett.
Asszonyfarsang A Dunántúlon elterjedt asszonyfarsang régen az asszonyok egyetlen olyan napja volt, amikor ház körüli teendőik és kötött életmódjuk kötelékeiből kiszabadultak, és lényegében férfiként mulathattak.
Répcevölgye Vadásztársaság báljaA Répcevölgye Vadásztársaság február 16-án tartotta a hagyományos bálját. elsőként Király Lajos elnök köszöntötte a vendégeket.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online